Softub voordelensoftub belgie jacuzzi spa


Een Softub® in huis hebben is synoniem van plezier en ontspanning! Maar hij is ook voordelig voor uw gezondheid en welzijn. Dankzij uw Softub® wordt van het leven profiteren en terzelfder tijd in perfecte gezondheid blijven kinderspel!

softub; voordelen 

Softub® - het stilste bubbelbad.
In het hart van elke Softub® bevindt zich het Hydromate(TM)-systeem, dat aan de Softub® warm water via krachtige hydrojets aflevert. Dankzij de unieke Whisper(TM)-technologie is de Softub® zo stil dat u echt kunt genieten van de rust in de natuur rondom u.

Softub® - het comfortabelste bubbelbad.
Het materiaal LeatherTex® brengt aan Softub® een toets van onvergelijkbare, eveneens comfortabele zachtheid aan dan uw verkozen leunstoel.

Softub® - het meest flexibele bubbelbad.
De vlakke grondslag van Softub geeft u elke bewegingsvrijheid, u kiest uw verkozen, zittende of gelegde positie, terwijl uw kinderen rond u spelen.

Softub® - het gemakkelijkst vervoerbaar bubbelbad.
Softub® is zo eenvoudig om te gebruiken dat hij waar dan ook verenigd kan worden: binnen buiten, op de verdieping of de kelderverdieping van het huis.

Softub® - het eerbiedigste bubbelbad van de energie.
Softub® verwarmt zonder réchauffeur! De hitte die door de motor van Softub® wordt gecreëerd, wordt teruggekregen om het water aan de gewenste temperatuur te verwarmen.

Softub® - het sterkste bubbelbad.softub spa jacuzzi leder
U kunt uw Softub® buiten laten het heel jaar. Hij verzet zich tegen alle tijd dank zij het vinyl, van zeekwaliteit, dat hem een hogere weerstand en een houdbaarheid brengt.

Softub® - Spa voor binnen en buiten.
U kunt uw Softub® plaatsen waar u het wenst. De technologie Plug-N-Play van Softub® werkt op een elektrische standaardvoeding van 220V, u kunt dus het gemakkelijk vervoeren van binnen naar de buiten. De verbinding is uiterst eenvoudig.
In de winter binnen, in de zomer buiten of omgekeerd!spa softub jacuzzi binnen

Softub® - het eigen en economisch bubbelbad. Gepatenteerde het voortplantingssysteem van ozon oxydeert aanwezige contaminants in het water en vermindert erg uw verbruik van chemicaliën door uw even zuiver water te houden als van het bronwater