Storvatt opbouw

Een Størvatt hottub wordt als zelfbouwpakket geleverd. De bouwtekening is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits of Frans. Voor de montage van de houtgestookte hottub hoeft u niet over bijzondere vaardigheden of speciaal gereedschap te beschikken.

Houtgestookte Hottub opbouwen

Het bouwen van een Størvatt houtgestookte hottub neemt een halve tot een hele dag in beslag en geeft de meeste klanten veel voldoening. Als u de locatie voor uw houtgestookte hottub uitgekozen en voorbereid heeft, begint u met de opbouw van de bodem. Zodra de bodem gemonteerd is, worden de duigen zorgvuldig op de bodem bevestigd en stevig tegen elkaar aangebracht. Als alle duigen aangebracht zijn, worden de drie roestvrijstalen ringen om de Størvatt Hot tub bevestigd en aangespannen. Later worden de kachel, het scheidingschot en de banken bevestigd. De banken kunnen natuurlijk op verschillende hoogten worden gemonteerd.

Mocht u liever niet zelf uw hottub op willen bouwen, dan kunnen wij de hottub ook volledig gemonteerd leveren. houtgestookte hottubHiervoor berekenen wij een meerprijs die afhankelijk is van uw woonplaats en van het feit of wij uw Størvatt Hottub bij u thuis monteren of in onze werkplaats.

Fundament van de hottub

Het fundament waarop uw Størvatt Hottub komt te rusten, hoeft niet direct uit speciaal materiaal te bestaan. Maar als u geen stevig vlakke ondergrond heeft, is het wel raadzaam eerst een betonplaat aan te brengen. Als dit niet mogelijk is, kunt u uw Størvatt buitenbad ook op vrijwel elke andere stevige ondergrond bouwen (bijvoorbeeld straatwerk, spoorbielzen of iets dergelijks). Uw houtgestookte hottub mag echter geen direct contact maken met het zand, omdat de zuren in de grond het Cedar hout aan kunnen tasten.

Alle hottubs worden inclusief 10×15 cm steunbalken geleverd. Deze steunbalken dienen onder de bodem van de hottubs gemonteerd te worden (zie tekening). Wij raden u aan de opbouw vooraf zorgvuldig voor te bereiden. Verplaatsing van uw houtgestookte hottub is altijd mogelijk en relatief eenvoudig uit te voeren. Zodra deze op de zijkant ligt, kunt u het houtgestookte buitenbad gemakkelijk naar de nieuwe locatie rollen.

U kan ons steeds contacteren voor meer info!