Hogedrukreinigers

Promo Dibo Hogedrukreinigers warm- en koud water!
dibo hogedrukreinigers
DiBO levert hogedrukreinigers, om zowel op particulier als op professioneel vlak te gebruiken. U heeft de keuze tussen d, die van 90 tot 600 bar functioneren.De aandrijving van uw hogedrukreiniger gebeurt via elektro, benzine of dieselmotor.Uiteraard heeft u voor uw hogedrukreiniger keuze uit tal van opties en toebehoren die het werk vergemakkelijken.

DiBO, reeds bijna 35 jaar fabrikant van hogedrukreinigers, heeft zopas haar hogedrukreinigers uit de reeks ECN–M en IBH-M volledig vernieuwd. Met als resultaat een nieuwe serie hogedrukreinigers die voldoen aan de DiBO kwaliteitseisen:

- Modern: een hogedrukreiniger uitgerust met de nieuwste technologieën
- Degelijk: een hogedrukspuit die volledig is opgebouwd met hoogwaardige componenten die voldoen aan de  hoogste DiBO-normen
- Ergonomisch: een robuuste hogedrukreiniger met een verbazende wendbaarheid
- Krachtig: een hogedrukreiniger leverbaar in diverse uitvoeringen, voor een ongekende kracht en prestatie in alle mogelijke werkomstandigheden binnen diverse sectoren
- Hoog kwalitatieve, betrouwbare en onderhoudsvriendelijke hogedrukreiniger met een bijzonder lange levensduur
hogedrukreingers dibo
Ieder reinigingsprobleem vraagt een unieke aanpak en is een kwestie van gebundelde krachten!

DiBO ziet het telkens weer als haar taak, de meest geschikte hogedrukreiniger en hogedrukspuit, voor elke reiniging weten te vinden!