Veeg- en veegzuigmachinesveegmachine diboPromo stofzuigers en waterstofzuigers!

Bent u op zoek naar een veegmachine? Wij zien het als onze taak u hierbij te helpen. DiBO biedt een ruim aanbod en onze veegmachines zijn gekend voor hun kwaliteit, degelijkheid, prestatievermogen en gebruiksvriendelijkheid.

Onze veegmachines zijn op meerdere terreinen (binnen en buiten) te gebruiken en zijn beschikbaar in diverse modellen (duwmodel of zitmodel) met verschillende aandrijvingen (manueel of met tractiemotor) en diverse borstelsoorten voor elke veegmachine. Ook heeft iedere veegmachine tal van toebehoren en extra’s. Maar… het is niet altijd makkelijk om de juiste veegmachine te vinden voor uw persoonlijke toepassing.

    Waarvoor gaat de veegmachine veegmachine dibogebruikt worden?
    Hoe vaak gaat de veegmachine gebruikt worden?
    Hoe groot is het te reinigen oppervlak voor de veegmachine?
    Wat is de soort vervuiling die men moet opvegen met de veegmachine?

Aan de hand van uw antwoord op deze vragen kunnen wij u adviseren wat de meest geschikte veegmachine is. Want het is niet altijd zo dat de meest gesofisticeerde uitvoering ook de ideale voor u is. Daarom als totaalleverancier van reinigingsmachines het belangrijk om samen met de klant op zoek te gaan naar de meest geschikte machine, veegmachine, schrobmachine, hogedrukreinger, waterstofzuiger…wat u ook nodig heeft.