Elektrische Hottub


Met het moderne Størvatt elektrische houten bad geeft Størvatt invulling aan de wens om het prachtige houten bad te combineren met gebruiksgemak, zonder afbreuk te doen aan de prachtige uitstraling van de Western Red Cedar hottubs. Het elektrisch verwarmde bad combineert de authentieke Størvatt uitstraling met de luxe van een spa.

Door de jarenlange ervaring van Størvatt (sinds 1997) met houten buitenbaden bieden we een perfect houten bad waaraan u jarenlang veel plezier beleeft. Deze baden combineren we met een spasysteem dat speciaal ontwikkeld is voor de Størvatt baden.
Standaard leveren wij het bad in drie verschillende diameters: 150, 180 en 210 cm. Daarbij kunt u kiezen of u het bad in de hoogte 90 cm of 120 cm wilt hebben. De vier bankjes in het bad worden aangepast aan de hoogte van het bad.

In het massagebad zijn twee van de vier zittingen gericht op massage, waarvan één zich richt op de onderrug en de andere op de schouderbladen. Wij kunnen de baden voor u aanpassen aan uw voorkeuren.

Technische specificaties elektrische Størvatt;

    3 kw verwarming (op aanvraag uit te breiden)
    6 massagejets
    20 m3 pomp
    Regelbare luchtstroom in de massagejets per zitting
    Elektrische pomp/filtercombinatie voor goede zuivering, inclusief skimmer voor het oppervlaktewater en  bodemaanzuiging
    Storingvrije aansturing d.m.v. luchtdrukschakelaars
    Tijdschakelaar voor een optimale en milieuvriendelijke aansturing
    Isolatiecover uit te voeren in verschillende kleuren

U kan ons steeds contacteren voor meer info!