Tidalfit kenmerken zwemspas


Geen ander zwemspa of  tegenstroom zwembad kan de standaard functies evenaren als
de zwemspa tidalfit van ArtesianSpa. Grote waterval, speciale filters, trainings materiaal
en nog veel meer!


Cascade Waterval

Luister naar het rustgevende geluid van het vallende water terwijl u zich ontspant. Optionele Dynabright LED sfeerverlichting is beschikbaar.


2 Micron filters

Lagere dichtheid vezels op het oppervlak, hogere dichtheid vezels dichter bij het centrum verhoogt de vuilvasthoudende capaciteit. Elke micron filter heeft 50 vierkante meter filteroppervlakte. 2-filters voor de circulatiepomp, 1-filter voor hydro-therapie plaatsen.


Cover of spa afdekking

spa cover jacuzzi

De heavy-duty TidalFit cover voegt isolatiewaarde toe aan uw spa en is vooral belangrijk als de spa wordt blootgesteld aan extreem koud weer, ijs of sneeuw. Ook beschermt de cover het zwemwater tegen het stof in de lucht en vallende bladeren. U kunt ontspannen met uw standaard afdekking, wetende dat het water in uw zwemspa veilig wordt bewaard en de warmte wordt geïsoleerd, zelfs in extreme weersomstandigheden.


Superswim - conditietrainingzwemspa tidalfit superswim

SUPERSWIM is een zeer effectieve conditietraining trainer. Eenvoudigweg aansluiten op de gordel, het water inlopen, en beginnen te zwemmen of lopen natuurlijk. Als je oefent, zal de elastische SUPERSWIM terugtrekken en spanning veroorzaken, waardoor u zich dient te bewegen met extra weerstand. Deze extra spanning zorgt ervoor dat het lichaam meer calorieën verbrandt en uw spieren krachtiger maakt dan bij het lopen of zwemmen alleen.


Roeien & Trainingzwemspa roeien fitness

Gladde, makkelijke, en niet-dragende, de uitoefening van het roeien verspreidt de intensiteit van de oefening gelijkmatig over drie van het lichaam grote spiergroepen: de torso, benen en armen. Deze gelijkmatige verdeling van de oefening zorgt voor een verbetert effect voor alle spieren, in tegenstelling tot het werken voor slechts een geïsoleerde groep.


Weerstandskoordentidalfit zwemspa

Weerstandskoorden: worden aangeboden in drie lengtes om de verschillende fitness niveaus tegemoet te komen. De kortste snoer bepaalt de grootste weerstand, terwijl de langste snoer de minste weerstand biedt. De lengtes van de koorden voorzien in de behoeften van zowel de beginner als de sterke trainer.


Programmeerbare circulatiesysteem

Het watercirculatie en verwarmingssysteem dat de TidalFit zwembad gebruikt, verbruikt weinig stroom terwijl het continu het spawater doet circuleren en door het verwarmingselement pompt. Het unieke Artesianspas circulatie systeem filtert alle water door de Micron filters.


Rvs grepenstrchen tidalfit zwemspa

Oefeningen moet drie belangrijke doelstellingen vervullen: Spierversterkende, cardiovasculaire conditie, en de algehele flexibiliteit. Strekken van de spieren voor en na een training is de sleutel tot het voorkomen van blessures en pijnlijke spieren na een uitgebreide training. De zijdelingse roestvrijstalen grepen in de TidalFit swimspa maken stretching eenvoudig en handig.


Vloerveegjet

Een vloer veegmachine jet stuurt gevallen vuil en vreemde materialen van de bodem van het zwembad naar de speciale Micron filters en door de optionele Nature2. Deze veegmachine jet houdt uw zwembad schoon door het vuil van de bodem weg te spoelen. Deze jets werken te samen met het circulatie systeem.


Variabele Flow Control bij Quad Swim systeem (standaard enkel bij Quad jet model!)tidalfit quad jets

U kunt de Quad Swim Jets instellen op een gewenste snelheid. Je hoeft niet langer te kiezen tussen slechts twee snelheden - snel en langzaam. Nu kan je kiezen voor een bereik van een trage stroom, medium, medium hoog, volle gang, of ergens daar tussenin. Door op de luchttoets te drukken, voeg je lucht toe bij heb je nog meer mogelijkheden! Front Grab Bar bij Quad Swim systeem. Ontworpen om u extra stabiliteit te geven tijdens het zwemmen, een extra ruimte voor stretching.