Sunlighten Verwarmingstechnologie


Infraroodlichtsunlighten infrarood licht

Infraroodlicht (ervaren als warmte) is de natuurlijke warmte die de zon uitstraalt. Het is 100 % veilig en wordt zelfs gebruikt om vroeggeboren baby's te verwarmen. Beeld uzelf in dat u de heerlijke zonnestralen op uw huid voelt op een zomerse dag. Zo voelt het om in een Sunlighten-sauna te vertoeven. Deze aangename warmte verwarmt u van binnen uit zodat u intens gaat transpireren en uw lichaam kan ontgiften.

Sunlighten-sauna's versus traditionele sauna'ssunlighten infrarood

Sunlighten-sauna's maken gebruik van infraroodwarmtestralen (droog) in plaats van stoom dat in traditionele sauna's wordt gebruikt. Infraroodstralen warmen niet de lucht op, maar juist het lichaam. Geleidelijk aan en van binnen uit. De stralen dringen diep doorheen het huidoppervlak en warmen zo uw hele lichaam op. In traditionele sauna's daarentegen wordt enkel de lucht verwarmd. Het gevolg is dat deze gloedheet wordt en men moeilijk kan ademhalen. 


Koolstofverwarmers versus keramische verwarmerssunlighten koolstofverwarmers

De op koolstof gebasseerde verwarmingstechnologieën van Sunlighten geven meer infraroodenergie af aan een lagere oppervlaktetemperatuur. Dit verlicht pijn, zorgt voor een betere bloedsomloop en een meer doeltreffende ontgifting. De voordelen zijn legio. Bovendien gaat het hier om een gelijkmatige verwarming en zijn er dus geen koude plaatsen zoals wel kan voorkomen in sauna's met keramische stralers.


Carbon Surround en Solocarbon® Custom Spectrumsunlighten solocarbon

Hoewel Carbon Surround de beste infraroodtherapie binnen zijn klasse is, is Solocarbon® de meest geavanceerde en heilzame technologie die voor handen is! Bij Solocarbon is het dan ook klinisch aangetoond dat de lichaamstemperatuur bijna 3°C stijgt tijdens een saunabezoek van 30 minuten. Dit is belangrijk aangezien het verhogen van de lichaamstemperatuur een soort katalysator vormt voor alle gezondheidsvoordelen die infraroodtherapie kan bieden.
Met de lancering van Solocarbon® Custom SpectrumTM biedt Sunlighten voortaan een verwarmingstechnologie die in staat is om infraroodwarmte zowel dichtbij, centraal als op afstand te leveren.
Hierdoor worden talloze specifieke gezondheidsproblemen verholpen!