Polyester zwembaden


Onze Polyester zwembaden worden vervaardigd uit hoogwaardige kwaliteit
glasvezel versterkt polyester. Leverbaar in een diversiteit en groot aantal modellen, elk in de kleuren wit en hemelsblauw. Men kan nu ook kiezen uit zogenaamde 3D ‘keramische’ kleuren. Klik hier voor de 3d-kleuren. Het ruime assortiment garandeert een bad naar ieders wens, zowel qua vorm als maatvoering. Een kwaliteitsproduct van een zwembad fabrikant met bijna 40 jaar ervaring, uniek in zijn soort.

Handverwerking van polyesterhars en glasvezel zorgen voor een gelijkmatige kwaliteit. Elk zwembad ondergaat diverse productie-fases in speciaal daarvoor ingerichte ruimtes waar een constante temperatuur en luchtvochtigheid heerst. Standaard wordt bodemisolatie toegepast. Zo vormen eventuele oneffenheden zoals scherpe steentjes in de betonvloer geen gevaar voor uw zwembad. Ervaring leert dat wandisolatie niet nodig is door de uitstekend isolerende eigenschappen van de gebruikte materialen. Extra isolatie met als doel om het zwembad extra stevigheid mee te geven is bij een Polyfaser zwembad absoluut niet nodig. Ingewerkte verstevigingsprofielen garanderen een solide constructie. Stelpoten worden meegeleverd.

Alle zwembaden zijn bestand tegen een constante watertemperatuur van 28º C
met een maximum van 30º C. Om van het Polyfaser monoblok zwembad een echt persoonlijk zwemparadijs te maken kan uit vele opties gekozen worden. Een inlooptrap, een massage zitbank en een ingebouwde lamellenafdekking zijn slechts enkele voorbeelden.

Globaal gezien kan het ruime modellengamma van Polyester zwembaden ingedeeld worden in de volgende groepen: vrije vorm baden, rechthoekige zwembaden met hoek- of romeinse inlooptrap en grootvormen.

 
Polyester zwembaden; referenties!

Samenstelling van een Polyester zwembad;
 
De grond- ,graaf- en betonwerken    
Plaatsing van een polyester zwembad of monoblok    
De zwembadboordstenen en afwerking    
Zwembad afdekking of zwembadoverkapping    
Zwembad verwarming    
Zwembad verlichting    
De zwembad ontsmetting    
Het technische zwembad gedeelte    
Rondom het zwembad; poolhouse, douches,...    


vraag u Brochure aan!